Hansel Gratel Juss



Malzemeler
2 su bardağı Juss elma suyu
2 su bardağı Juss kayısı suyu
2 su bardağı Juss vişne suyu
1 paket bisküvi
1,5 paket vanilya puding

Yapılışı
Kenarda bir kabın içine bisküviler küçük küçük parçalanır. Bir tencereye Juss elma suyu ve pudingin üçte birini koyup karıştırıp pişirilir. Kenarda servis için tek kişilik kapların en alt katına biraz bisküvi koyduktan sonra elma sulu pudingi koyulur. Aynı işlemi Juss vişne suyu ve Juss kayısı suyu içinde tekrarlayıp, aynı şekilde servis edilecek kaba sırayla dökülür. Soğuduktan sonra servis edilir.

 


Diğer Haberler
yuzde 100 meyve suyu
yuzde 100 meyve suyu
yuzde 100 meyve suyu


2018 © JUSS - Tüm Hakları Saklıdır.